×
Home Nieuws Livescore

Danny Makkelie zet Peter Bosz in vuur en vlam

Danny Makkelie zet Peter Bosz in vuur en vlam
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 23:16 uur

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft voor de nodige opschudding gezorgd tijdens de wedstrijd tussen PSV en een andere club. De arbiter trok de aandacht van PSV-trainer Peter Bosz door een discutabel moment in het strafschopgebied. Makkelie wees naar de stip na een vermeende overtreding op Johan Bakayoko, wat resulteerde in een penalty voor de tegenpartij.

De beslissing van Makkelie leidde tot heftige reacties van Bosz, die furieus reageerde op de scheidsrechter. De trainer van PSV was het duidelijk niet eens met de penaltybeslissing en liet zijn ongenoegen luid en duidelijk blijken langs de zijlijn. De woede van Bosz richting Makkelie was voelbaar in het stadion en zorgde voor een gespannen sfeer tijdens de wedstrijd.

Het incident tussen Makkelie en Bosz zal ongetwijfeld nog de nodige stof doen opwaaien in de voetbalwereld. De discussie over de beslissing van de scheidsrechter zal naar alle waarschijnlijkheid nog lang voortduren en mogelijk zelfs gevolgen hebben voor de verdere carrière van Danny Makkelie. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke impact het zal hebben op zowel de scheidsrechter als de trainer van PSV.