×
Home Nieuws Livescore

NEC-trainer Meijer geschrokken na verlies tegen tien NAC'ers.

NEC-trainer Meijer geschrokken na verlies tegen tien NAC'ers.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 22:32 uur

NEC-trainer Rogier Meijer keek met verbazing naar zijn team tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De Nijmegenaren leden een pijnlijke 1-0 nederlaag tegen een tiental spelers van NAC, wat Meijer duidelijk schokte. De wedstrijd verliep niet zoals verwacht voor NEC, dat moeite had om de tienkoppige thuisploeg te overmeesteren.

Meijer, die hoge verwachtingen had van zijn team, was teleurgesteld over het gebrek aan effectiviteit en scherpte bij zijn spelers. Ondanks het numerieke voordeel slaagde NEC er niet in om de gelijkmaker te scoren en moest het uiteindelijk met lege handen terugkeren naar Nijmegen. De trainer benadrukte na afloop van de wedstrijd dat er lessen getrokken moeten worden uit deze teleurstellende vertoning.

De supporters van NEC waren eveneens teleurgesteld over het resultaat en hopen op een snelle ommekeer in de prestaties van hun geliefde club. Met nog een aantal belangrijke wedstrijden voor de boeg, zal Meijer zijn team moeten motiveren en tactisch moeten bijsturen om de doelstellingen voor dit seizoen te kunnen behalen. De druk staat nu hoog bij NEC, dat zich zal moeten herpakken na deze tegenvaller tegen NAC Breda.