×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen verspeelt punten tegen Holstein Kiel: 2-2.

Bayer Leverkusen verspeelt punten tegen Holstein Kiel: 2-2.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 22:24 uur

Bayer Leverkusen heeft zaterdagmiddag in een teleurstellende wedstrijd kostbare punten laten liggen tegen Holstein Kiel. De regerend Bundesliga-kampioen slaagde er niet in verder te komen dan een gelijkspel van 2-2, waardoor ze opnieuw twee tegendoelpunten moesten incasseren. Dit bracht het totaal aantal tegentreffers van het seizoen op elf en twaalf, wat tot grote frustratie leidde bij doelman Lukas Hradecky.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Bayer Leverkusen, maar al snel kwam Holstein Kiel op gelijke hoogte en wist zelfs op voorsprong te komen. Ondanks verwoede pogingen van Leverkusen om de wedstrijd te kantelen, slaagden ze er niet in om de overwinning binnen te slepen. De gelijkmaker viel uiteindelijk, maar het mocht niet baten voor de thuisploeg die de punten moest delen met hun tegenstander.

Na afloop van de wedstrijd heerste er teleurstelling en frustratie bij Bayer Leverkusen, vooral bij doelman Lukas Hradecky die zich openlijk uitsprak over de defensieve problemen van het team. De tegendoelpunten stapelen zich op en er zal snel actie ondernomen moeten worden om de verdediging te versterken en de punten te pakken die nodig zijn om in de top van de Bundesliga mee te blijven draaien. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor de regerend kampioen om hun titel te verdedigen en de concurrentie voor te blijven.