×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman verbaasd over keuze PSV-coach Peter Bosz

Kees Kwakman verbaasd over keuze PSV-coach Peter Bosz
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 21:48 uur

Voormalig voetballer Kees Kwakman uit zijn verbazing over de beslissing van PSV-coach Peter Bosz om de veelbelovende middenvelder Tygo Land geen speeltijd te gunnen. Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam koos Bosz ervoor om Mauro Jr. op te stellen als vervanger van de geblesseerde Jerdy Schouten, waardoor Land opnieuw genoegen moest nemen met een plek op de reservebank.

Kwakman, die zelf jarenlang actief was in het Nederlandse voetbal, deelt zijn onbegrip over de keuze van Bosz. Hij benadrukt de kwaliteiten van Land en vraagt zich af waarom de jonge middenvelder niet de kans krijgt om zijn talent te tonen op het hoogste niveau. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie zou Land volgens Kwakman een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het team van PSV.

De discussie rondom de speeltijd van Tygo Land zorgt voor verdeelde reacties onder supporters en voetbalkenners. Sommigen zijn het eens met de keuzes van Bosz en zien in Mauro Jr. de juiste vervanger voor Schouten, terwijl anderen van mening zijn dat Land meer speelminuten verdient om zich verder te ontwikkelen. Het blijft vooralsnog een vraagstuk binnen de club waar de coach en de speler zelf wellicht nog duidelijkheid over kunnen verschaffen.