×
Home Nieuws Livescore

PSV maakt indruk op NEC met 4-0 overwinning

PSV maakt indruk op NEC met 4-0 overwinning
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 08:56 uur

In een opmerkelijke wedstrijd heeft PSV afgelopen zaterdag een verpletterende indruk achtergelaten op tegenstander NEC, die met een 4-0 nederlaag genoegen moest nemen. Zowel routinier Lasse Schöne als trainer Rogier Meijer van de Nijmegenaren zijn vol lof over het team van Peter Bosz en kunnen niet anders dan hun petje afnemen.

"Laat ik duidelijk zijn, dit PSV heeft echt een fantastisch elftal", begint Schöne enthousiast in een gesprek met VoetbalNieuws. De voormalige Ajacied erkent dat hij PSV ziet als de gedoodverfde titelkandidaat. "Dat is absoluut mijn mening op dit moment. Vooral als je kijkt naar de kwaliteit van de spelers die ze hebben aangetrokken. Ze brengen zelfs in de laatste tien minuten een speler van de kampioen van Italië in, dat is toch ongekend", verwijst hij naar Hirving Lozano. "Dat is echt een luxe probleem, ja."

Meijer sluit zich volledig aan bij de woorden van Schöne. "Ik heb een stukje van Feyenoord op tv gezien en dat vond ik indrukwekkend. Maar PSV heeft echt kwaliteit... Als je ziet wie er op de bank zit, die zouden bij elk ander team in de basis staan. Ze hebben zoveel kwaliteit en de manier waarop ze spelen is veel gevarieerder dan vorig jaar. Ik denk dat ze een goede kans maken", glimlacht de NEC-coach.

Met deze lovende woorden is het duidelijk dat PSV momenteel een team is om serieus rekening mee te houden. De Eindhovenaren hebben niet alleen een sterke basiself, maar ook een bank vol talent. Het belooft een spannend seizoen te worden waarin PSV een geduchte concurrent zal zijn voor de andere titelkandidaten.