×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn verheugd over transformatie Josip Sutalo bij Ajax

Maurice Steijn verheugd over transformatie Josip Sutalo bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 20:48 uur

Voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn is verheugd over de recente prestaties van Josip Sutalo bij de Amsterdamse club. Steijn, die vorig jaar met de Kroatische verdediger samenwerkte, is blij om te zien dat Sutalo nu zijn draai heeft gevonden. Tijdens hun eerdere samenwerking slaagde Steijn er niet in om het beste in de talentvolle verdediger naar boven te halen.

Sutalo, die eerder moeite leek te hebben om zijn potentieel te benutten, heeft de laatste tijd indruk gemaakt met zijn sterke optredens in het shirt van Ajax. Zijn verbeterde vorm en consistente prestaties hebben bijgedragen aan het succes van het team en hebben de aandacht getrokken van fans en kenners van het Nederlandse voetbal.

Steijn, die bekend staat om zijn tactisch inzicht en vermogen om spelers te ontwikkelen, is trots op de groei die Sutalo heeft doorgemaakt sinds hun eerdere samenwerking. De voormalige Ajax-trainer heeft vertrouwen in de kwaliteiten van de Kroatische verdediger en gelooft dat hij een belangrijke speler kan worden voor de club in de toekomst.

Met Sutalo's recente successen en zijn hernieuwde zelfvertrouwen lijkt de toekomst rooskleurig voor de talentvolle verdediger. Onder de begeleiding van Steijn en het team van Ajax heeft Sutalo laten zien dat hij zijn potentieel kan waarmaken en een waardevolle aanwinst is voor de club.