×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz optimistisch over fitte Noa Lang bij PSV

Peter Bosz optimistisch over fitte Noa Lang bij PSV
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 20:08 uur

Peter Bosz kijkt reikhalzend uit naar de terugkeer van een volledig fitte Noa Lang bij PSV. De 25-jarige vleugelspeler heeft de laatste tijd te kampen gehad met blessureleed, waardoor hij genoodzaakt was om vanaf de reservebank toe te kijken. Lang stond voor het laatst in de basisopstelling eind augustus, maar lijkt nu klaar te zijn om weer een belangrijke rol te spelen in het team van Bosz.

De blessureperikelen van Lang hebben zijn speeltijd de afgelopen wedstrijden beperkt, maar de talentvolle aanvaller is vastberaden om weer op het veld te schitteren. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Lang een waardevolle toevoeging zijn voor PSV in de komende duels.

Bosz is optimistisch over de terugkeer van Lang en gelooft dat hij een cruciale rol kan spelen in het streven naar succes van de club. De trainer is ervan overtuigd dat een fitte en gemotiveerde Lang het verschil kan maken en PSV naar overwinningen kan leiden.

Met Lang weer in topvorm en klaar om zijn kwaliteiten te tonen, ziet Bosz de toekomst van PSV met vertrouwen tegemoet. De supporters hopen dan ook dat de vleugelspeler snel weer zijn plek in de basis zal veroveren en zijn stempel zal drukken op de prestaties van het team.