×
Home Nieuws Livescore

Vlaar onder de indruk van Fulham-verdediger Bassey

Vlaar onder de indruk van Fulham-verdediger Bassey
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 19:16 uur

Voormalig Oranje-verdediger Ron Vlaar heeft zijn bewondering uitgesproken voor Fulham-verdediger Calvin Bassey. De 24-jarige Nigeriaan, die eerder bij Ajax speelde, lijkt in de Premier League zijn draai te hebben gevonden na een moeilijke periode in Amsterdam. Vlaar prijst Bassey voor zijn recente prestaties en noemt zijn optreden tegen superster Erling Haaland als een van zijn indrukwekkende optredens.

Bassey, die bij Ajax niet altijd kon overtuigen, lijkt bij Fulham zijn ware potentieel te tonen. Vlaar, die zelf jarenlang in de top van het Nederlandse voetbal heeft gespeeld, ziet in Bassey een speler met veel potentie en karakter. De Nigeriaanse verdediger heeft volgens Vlaar laten zien dat hij in staat is om zelfs de beste aanvallers uit de Premier League te neutraliseren.

Met zijn sterke optreden tegen Erling Haaland, een van de meest gevreesde spitsen ter wereld, heeft Bassey indruk gemaakt op Vlaar en andere voetbalvolgers. Vlaar gelooft dat Bassey een veelbelovende toekomst heeft en dat hij nog veel meer kan bereiken in zijn carrière. De lof van Vlaar zal ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Bassey om zijn ontwikkeling voort te zetten en zijn talent verder te ontplooien in de Premier League.