×
Home Nieuws Livescore

Danny Blind begrijpt Koemans selectie, mist Jerdy Schouten

Danny Blind begrijpt Koemans selectie, mist Jerdy Schouten
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 18:40 uur

Voormalig bondscoach Danny Blind heeft begrip getoond voor de selectiekeuzes van de huidige bondscoach Ronald Koeman. Blind, die nu als analist actief is, gaf aan dat hij de namen die zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal goed kan begrijpen. Toch liet hij weten dat hij enigszins verrast was dat Jerdy Schouten niet bij de selectie zit.

Blind, die zelf jarenlang betrokken was bij het nationale team, benadrukte dat het altijd lastig is om een definitieve selectie te maken. Hij prees Koeman voor zijn keuzes en begreep de afwegingen die de bondscoach heeft moeten maken. Desondanks had Blind gehoopt dat Schouten, die momenteel indruk maakt bij zijn club, ook een kans zou krijgen in Oranje.

De voormalige bondscoach sprak zijn vertrouwen uit in de kwaliteiten van de spelers die wel zijn opgeroepen en wenste het Nederlands elftal veel succes in de komende interlands. Blind benadrukte dat het belangrijk is dat de spelers als een hecht team opereren en elkaar steunen, ongeacht wie er wel of niet bij de selectie zit.