×
Home Nieuws Livescore

Alisson geblesseerd: Liverpool wint, doelman weken uitgeschakeld

Alisson geblesseerd: Liverpool wint, doelman weken uitgeschakeld
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 17:48 uur

Liverpool-doelman Alisson heeft een hamstringblessure opgelopen tijdens de recente 0-1 overwinning op verplaatsing bij Crystal Palace, zo heeft The Athletic gemeld. De 32-jarige Braziliaanse keeper zal naar verwachting enkele weken buiten strijd zijn, wat een tegenvaller is voor de ploeg van manager Jürgen Klopp.

Alisson, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap in het doel, moest vroegtijdig het veld verlaten na het voelen van ongemak in zijn hamstring tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace. Zijn blessure komt op een cruciaal moment in het seizoen voor Liverpool, aangezien ze strijden om een plek in de top van de Premier League.

De afwezigheid van Alisson zal een uitdaging vormen voor Klopp, die nu moet beslissen wie de plaats onder de lat zal innemen in de komende wedstrijden. De Duitse manager kan kiezen tussen back-up keeper Adrián of de jonge doelman Caoimhin Kelleher, die eerder dit seizoen indruk maakte toen hij de kans kreeg om te spelen. Klopp zal nu moeten vertrouwen op de diepte van zijn selectie om de afwezigheid van Alisson op te vangen en de doelstellingen van Liverpool te blijven nastreven.