×
Home Nieuws Livescore

Max Bruns kritisch op spel Dusan Tadic in Europa League

Max Bruns kritisch op spel Dusan Tadic in Europa League
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 17:24 uur

Tijdens de Europa League wedstrijd tussen FC Twente en Fenerbahçe (1-1) afgelopen donderdag, liet Max Bruns weten geen groot fan te zijn van het spel van Dusan Tadic. De confrontatie tussen de twee spelers vond plaats in de Grolsch Veste, waar Bruns zich af en toe stoorde aan het spel van de Turkse ploeg. In een interview met Voetbal International deelde Bruns zijn gedachten over de wedstrijd en zijn observaties over het spel van Tadic en zijn teamgenoten.

Bruns, die actief is als middenvelder bij FC Twente, gaf aan dat hij tijdens het duel met Fenerbahçe momenten had waarop hij zich niet kon vinden in de speelstijl van de tegenstander. Vooral het spel van Dusan Tadic, voormalig speler van FC Twente en nu uitkomend voor Fenerbahçe, kon Bruns niet altijd bekoren. De kritiek van Bruns op Tadic en zijn team weerspiegelt zijn passie en betrokkenheid bij het spel, en zijn eerlijkheid wordt gewaardeerd door fans en volgers van het Nederlandse voetbal.

Hoewel Bruns geen grote bewonderaar is van het spel van Tadic, erkende hij ook de kwaliteiten van de ervaren Servische aanvaller. Tadic, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, speelde een belangrijke rol in het duel tussen FC Twente en Fenerbahçe. Ondanks de verschillende speelstijlen en persoonlijke voorkeuren, blijft het respect tussen Bruns en Tadic als professionele voetballers onverminderd, en zullen ze elkaar ongetwijfeld blijven uitdagen op het veld in toekomstige ontmoetingen.