×
Home Nieuws Livescore

Raúl Jiménez schittert met briljante assist tegen Manchester City

Raúl Jiménez schittert met briljante assist tegen Manchester City
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 17:08 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Manchester City heeft Raúl Jiménez van Fulham het Etihad Stadium doen verstommen met een briljante assist op Andreas Pereira. De Mexicaanse spits zorgde ervoor dat Fulham op een verrassende 0-1 voorsprong kwam tegen de titelverdediger in de Premier League. De assist van Jiménez wordt nu al getipt als een van de kanshebbers voor de 'assist van het seizoen' in de Engelse competitie.

Met zijn technische vaardigheden en scherpe inzicht wist Jiménez de verdediging van Manchester City te ontregelen en Pereira in staat te stellen om de bal in het net te schieten. Het publiek in het Etihad Stadium keek met open mond toe terwijl Fulham de voorsprong pakte tegen alle verwachtingen in.

De prestatie van Raúl Jiménez tegen Manchester City zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans en kenners over de hele wereld. Zijn ongeëvenaarde spel en creativiteit op het veld maken hem tot een van de meest opwindende spelers om naar te kijken in de Premier League. Fulham-fans zullen nog lang napraten over deze magische assist die de kracht en klasse van Jiménez als spits benadrukt.