×
Home Nieuws Livescore

Yorbe Vertessen schittert bij Union Berlin tegen Dortmund

Yorbe Vertessen schittert bij Union Berlin tegen Dortmund
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 16:48 uur

Yorbe Vertessen, de voormalige PSV-aanvaller die deze winter de overstap maakte naar Union Berlin, bewijst nog steeds zijn klasse. In de wedstrijd tegen Borussia Dortmund wist de 23-jarige speler op zaterdagmiddag op prachtige wijze de 2-0 te scoren. Een schitterend doelpunt dat laat zien dat Vertessen nog altijd een geduchte aanvaller is.

De goal van Vertessen tegen Dortmund was een waar genot om te aanschouwen. Met zijn technische vaardigheden en scherpe schot liet hij zien dat hij het scoren nog niet verleerd is. De fans van Union Berlin zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de impact die Vertessen heeft in het team sinds zijn komst.

Na zijn vertrek bij PSV heeft Yorbe Vertessen dus zeker niet stilgezeten. Zijn doelpunt tegen Borussia Dortmund zal ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen bij zowel de supporters van Union Berlin als de voetbalfans die hem uit het oog verloren waren. Het is duidelijk dat Vertessen nog steeds een speler is om in de gaten te houden in het internationale voetbal.