×
Home Nieuws Livescore

Luis Enrique houdt lippen stijf op over Dembélé's terugkeer.

Luis Enrique houdt lippen stijf op over Dembélé's terugkeer.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 16:16 uur

Trainer Luis Enrique houdt de lippen stijf op elkaar over de terugkeer van Ousmane Dembélé bij Paris Saint-Germain. De flamboyante aanvaller werd eerder uit de selectie gezet vanwege 'te lage betrokkenheid', maar lijkt nu weer op de goede weg te zijn. Voorafgaand aan het competitieduel met OGC Nice werd Dembélé namelijk gespot op het trainingsveld, wat hoop geeft op een mogelijke comeback.

De situatie rondom Dembélé blijft echter mysterieus, aangezien Enrique geen concrete informatie wil prijsgeven over wanneer de buitenspeler weer in actie zal komen voor PSG. Fans en media speculeren volop over de redenen achter zijn afwezigheid en de mogelijke terugkeer van de talentvolle speler. De druk op Enrique om duidelijkheid te verschaffen neemt toe, maar de coach lijkt vastbesloten om zijn kaarten dicht tegen de borst te houden.

Met Dembélé op het trainingsveld lijkt er in ieder geval weer beweging te zitten in de situatie. De Franse kampioen kan de kwaliteiten van de aanvaller goed gebruiken in de strijd om de titel. Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Dembélé binnenkort weer te bewonderen zal zijn in het shirt van PSG.