×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber haalt broer Jurriën in, transfer lonkt

Quinten Timber haalt broer Jurriën in, transfer lonkt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 15:16 uur

Voormalig profvoetballer en huidige trainer Kees van Wonderen heeft opgemerkt dat Jurriën Timber zijn broer Quinten Timber altijd vooruit was in zijn ontwikkeling. Echter, volgens Van Wonderen is Quinten nu bezig met een indrukwekkende inhaalslag en lijkt een stap naar het buitenland slechts een kwestie van tijd te zijn. Deze voorspelling deed Van Wonderen in een interview met De Telegraaf.

Jurriën Timber, verdediger bij Ajax, heeft zich de afgelopen seizoenen sterk ontwikkeld en heeft indruk gemaakt met zijn spel. Zijn jongere broer Quinten, die momenteel uitkomt voor FC Utrecht, heeft volgens Van Wonderen echter een opmerkelijke groei doorgemaakt en lijkt nu klaar te zijn voor een overstap naar een buitenlandse club. Van Wonderen is onder de indruk van de progressie die Quinten heeft geboekt en gelooft dat hij snel de stap naar het buitenland zal zetten.

De broers Timber hebben beiden talent en potentie getoond in het Nederlandse voetbal, maar volgens Van Wonderen is Quinten nu degene die de aandacht trekt met zijn prestaties. De voorspelling van Van Wonderen over een mogelijke transfer naar het buitenland voor Quinten heeft de voetbalwereld in spanning gebracht, aangezien het een nieuwe stap in de carrière van de jonge speler zou betekenen. We zullen moeten afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Quinten daadwerkelijk de stap naar het buitenland zal zetten, zoals voorspeld door Kees van Wonderen in zijn interview met De Telegraaf.