×
Home Nieuws Livescore

Hedwiges Maduro houdt vast aan tactiek ondanks verliesreeks

Hedwiges Maduro houdt vast aan tactiek ondanks verliesreeks
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 14:48 uur

Almere City FC staat dit seizoen nog droog wat betreft overwinningen in de Eredivisie. Ondanks deze teleurstellende start, blijft trainer Hedwiges Maduro vastberaden en kalm. In een recent interview met Voetbal International onthulde Maduro dat hij niet van plan is om drastische veranderingen door te voeren in zijn aanpak. De voormalige profvoetballer is ervan overtuigd dat zijn team op de goede weg is en gelooft in de kracht van consistentie en geduld.

Hoewel de resultaten tot nu toe niet zijn wat de fans hadden gehoopt, blijft Maduro vertrouwen houden in zijn spelers en tactiek. Hij benadrukt het belang van het blijven werken aan verbetering en het vasthouden aan de langetermijnvisie. De trainer is ervan overtuigd dat de overwinningen vanzelf zullen komen als het team blijft geloven in zichzelf en blijft werken aan hun spel.

Met een positieve instelling en een duidelijk plan voor ogen, is Maduro vastbesloten om Almere City FC naar succes te leiden. Ondanks de druk en kritiek die gepaard gaan met het uitblijven van overwinningen, blijft de trainer gefocust op het proces en de ontwikkeling van zijn team. De supporters kunnen rekenen op een vastberaden Maduro die vastbesloten is om de club naar betere tijden te leiden.