×
Home Nieuws Livescore

Vlaar kritisch op Manchester United en De Ligt

Vlaar kritisch op Manchester United en De Ligt
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 14:32 uur

Voormalig verdediger Ron Vlaar heeft kritiek geuit op Manchester United en Matthijs de Ligt. Vlaar is van mening dat een club van het kaliber van The Red Devils geen excuses mag hebben voor tegenvallende prestaties. Hij benadrukt dat dit ook geldt voor de nieuwe aanwinsten, waaronder De Ligt, die in een recent interview aangaf zichzelf onder druk te zetten.

Vlaar, die zelf jarenlang op hoog niveau heeft gespeeld, vindt dat topclubs als Manchester United altijd moeten streven naar het hoogst haalbare. Hij benadrukt dat er geen ruimte is voor excuses en dat spelers zoals De Ligt zich bewust moeten zijn van de verwachtingen die bij een club als United komen kijken.

De oud-verdediger benadrukt dat het belangrijk is voor De Ligt en zijn medespelers om zichzelf niet te veel druk op te leggen, maar tegelijkertijd te beseffen dat ze deel uitmaken van een team met grote ambities. Vlaar hoopt dat de kritiek die hij uit op United en De Ligt, zal leiden tot een scherpe focus en verbeterde prestaties van beide partijen in de nabije toekomst.