×
Home Nieuws Livescore

Sergio Ramos als oplossing voor defensieve crisis Juventus

Sergio Ramos als oplossing voor defensieve crisis Juventus
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 12:48 uur

Juventus kijkt naar Sergio Ramos als mogelijke oplossing voor hun defensieve problemen, zo melden zowel Tuttosport als Estadio Deportivo. De Italiaanse club zit momenteel in een lastig parket vanwege de zware blessure van Gleison Bremer, waardoor ze dringend op zoek zijn naar versterking in de verdediging.

Ramos, die onlangs Real Madrid verliet na een indrukwekkende carrière, wordt gezien als een ervaren rot die de nodige stabiliteit en leiderschap kan brengen in de defensie van Juventus. Met zijn winnaarsmentaliteit en tactisch inzicht zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ploeg uit Turijn.

De Spaanse verdediger staat bekend om zijn harde tackles, kopkracht en vermogen om belangrijke doelpunten te maken. Zijn komst naar Juventus zou niet alleen een versterking zijn op het veld, maar ook een boost kunnen geven aan het moreel van het team en de fans.

Hoewel er nog geen concrete deal is gesloten, lijkt de interesse van Juventus in Ramos serieus te zijn. De komende dagen zullen cruciaal zijn om te zien of de transfer daadwerkelijk tot stand komt en of Ramos de defensieve problemen van Juventus kan helpen oplossen.