×
Home Nieuws Livescore

Pogba en Juventus ontbinden contract, schorsing gereduceerd

Pogba en Juventus ontbinden contract, schorsing gereduceerd
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 12:08 uur

Paul Pogba en Juventus hebben na intensieve onderhandelingen overeenstemming bereikt over het ontbinden van het contract van de Franse middenvelder. De voormalige sterspeler van de Italiaanse club stond al geruime tijd op non-actief vanwege een schorsing, maar kreeg onlangs te horen dat deze schorsing aanzienlijk is verkort. Dit nieuws betekent een belangrijke wending in de carrière van Pogba, die nu vrij is om zijn toekomst elders voort te zetten.

De 28-jarige Pogba, die eerder voor Juventus uitkwam voordat hij naar Manchester United vertrok, wordt nu beschouwd als een vrije speler en kan op zoek gaan naar een nieuwe club. Zijn talent en ervaring zullen ongetwijfeld interesse wekken bij diverse topclubs in Europa, die mogelijk zullen strijden om zijn handtekening. De ontbinding van zijn contract met Juventus opent de deur naar een nieuw hoofdstuk in de loopbaan van de getalenteerde middenvelder.

De schorsingsvermindering van Pogba komt voor velen als een verrassing, aangezien zijn situatie lange tijd onduidelijk was. Nu deze kwestie is opgelost, kan de focus volledig verschuiven naar zijn toekomstige plannen en ambities. Fans en volgers van het voetbal zullen met grote belangstelling uitkijken naar de volgende stap van Paul Pogba en welke club de gelukkige zal zijn om hem binnen te halen.