×
Home Nieuws Livescore

Mark van Bommel bedankt voor trainerspositie Anderlecht aanbod.

Mark van Bommel bedankt voor trainerspositie Anderlecht aanbod.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 11:48 uur

Voormalig topvoetballer en ervaren trainer Mark van Bommel heeft naar verluidt vriendelijk bedankt voor de kans om hoofdtrainer te worden bij Anderlecht, zo meldt Het Laatste Nieuws. De Nederlander, die als topkandidaat werd beschouwd voor de positie, zou geen interesse hebben getoond in een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Van Bommel, die een succesvolle carrière als speler achter de rug heeft en ook als coach ervaring heeft opgedaan bij clubs als PSV en VfL Wolfsburg, lijkt zijn zinnen elders te hebben gezet. De redenen achter zijn beslissing om de trainerspositie bij Anderlecht af te wijzen blijven vooralsnog onbekend.

De afwijzing van Van Bommel opent mogelijk de deur voor andere kandidaten die graag aan de slag willen bij de Belgische topclub. Anderlecht zal nu verder moeten kijken naar alternatieven om de positie van hoofdtrainer in te vullen en zo het team klaar te stomen voor het komende seizoen in de Jupiler Pro League. Het is afwachten welke naam er uiteindelijk uit de hoge hoed getoverd zal worden als nieuwe coach van de Brusselse club.