×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft kritisch: Ayase Ueda faalt bij Feyenoord

Wim Kieft kritisch: Ayase Ueda faalt bij Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 11:08 uur

Voormalig spits en voetbalanalist Wim Kieft heeft zijn bedenkingen geuit over de prestaties van Ayase Ueda bij Feyenoord. Kieft, die bekend staat om zijn scherpe analyses, is van mening dat de Japanse aanvaller tot op heden niet heeft weten te overtuigen in het shirt van de Rotterdamse club. Ondanks de kansen die Ueda heeft gekregen, heeft hij volgens Kieft nog niet laten zien wat hij echt in zijn mars heeft.

De kritiek van Kieft komt op een moment waarop Feyenoord worstelt met wisselvallige resultaten en een gebrek aan doelpunten. Ueda, die in het verleden hoge verwachtingen met zich meebracht, lijkt tot nu toe niet aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Kieft benadrukt dat het voor een speler van Feyenoord cruciaal is om zich te bewijzen en zijn meerwaarde te tonen, iets wat Ueda volgens hem nog niet heeft gedaan.

De discussie rondom Ueda's prestaties zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden binnen de Feyenoord-fanschare en de technische staf. Met Kieft die openlijk zijn twijfels uit over de Japanse aanvaller, zal de druk op Ueda alleen maar toenemen om zijn spel te verbeteren en zijn critici het tegendeel te bewijzen. Het is nu aan Ueda zelf om te laten zien dat hij wel degelijk van toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord en zijn plek in het team te rechtvaardigen.