×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp: De Ligt bereikt nooit absolute top

Van der Gijp: De Ligt bereikt nooit absolute top
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 10:48 uur

Voormalig voetballer en analist René van der Gijp heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Matthijs de Ligt in de absolute top van het voetbal. In een recente uitzending van een sportprogramma gaf Van der Gijp aan dat hij gelooft dat de verdediger een verkeerde richting is ingeslagen in zijn ontwikkeling, waardoor hij weinig hoop ziet voor De Ligt om nog de top te bereiken.

Van der Gijp, bekend om zijn scherpe analyses en directe meningen, benadrukte dat hij niet overtuigd is van de vooruitgang die De Ligt heeft geboekt sinds zijn overstap naar een grote Europese club. De analist suggereerde dat de jonge verdediger mogelijk niet de juiste keuzes heeft gemaakt in zijn carrière, wat volgens hem een negatieve invloed kan hebben op zijn potentieel om op het hoogste niveau te presteren.

De opmerkingen van Van der Gijp hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld, waar De Ligt lange tijd werd beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het internationale voetbal. Het is afwachten hoe De Ligt zelf zal reageren op de kritiek van Van der Gijp en of deze opmerkingen invloed zullen hebben op zijn verdere ontwikkeling en prestaties op het veld.