×
Home Nieuws Livescore

Kuyt kalm over toekomst bij Beerschot na cruciale match

Kuyt kalm over toekomst bij Beerschot na cruciale match
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 09:48 uur

Voormalig Nederlands international en huidige hoofdtrainer van Beerschot, Dirk Kuyt, blijft kalm onder de speculaties over zijn toekomst bij de Belgische club. Ondanks berichten in de Belgische media dat de wedstrijd van afgelopen vrijdag cruciaal was voor zijn positie en dat er maandag een beslissing zou vallen over zijn baan, laat Kuyt weten dat hij zich geen zorgen maakt over een mogelijke ontslag.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren na de laatste wedstrijd, waarbij de druk op Kuyt leek toe te nemen. Toch blijft de voormalige Feyenoord-speler zelfverzekerd en gefocust op zijn werk bij Beerschot. Hij benadrukt dat hij gelooft in het proces en de visie die hij voor de club heeft uitgestippeld.

Kuyt, die sinds vorig jaar aan het roer staat bij Beerschot, is vastbesloten om door te gaan met zijn werk en het team naar succes te leiden. Hij laat weten dat hij zich volledig inzet voor de club en dat hij vertrouwen heeft in de spelers en staf om samen te werken aan verbetering en groei. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid hoopt Kuyt de twijfels over zijn positie weg te nemen en zich te richten op de toekomst van Beerschot.