×
Home Nieuws Livescore

De Ligt prijst Blind als beste partnerschap tot nu

De Ligt prijst Blind als beste partnerschap tot nu
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 09:32 uur

Matthijs de Ligt prijst Daley Blind voor hun succesvolle samenwerking op het voetbalveld. De jonge verdediger, momenteel spelend voor Juventus, heeft aangegeven dat Blind de beste partner is geweest die hij tot nu toe heeft gehad. Ondanks dat De Ligt in het verleden heeft samengespeeld met andere grote namen in het centrum van de verdediging, is het juist de ervaren linkspoot van Manchester United die zijn voorkeur geniet.

De Ligt en Blind vormen een solide duo op het veld, waarbij hun complementaire speelstijlen elkaar versterken. De jonge kracht en snelheid van De Ligt worden perfect aangevuld door de ervaring en positionering van Blind. Samen hebben ze laten zien dat ze een geduchte verdedigingsmuur kunnen vormen die lastig te passeren is voor tegenstanders.

De lof van De Ligt voor Blind onderstreept niet alleen hun goede samenwerking, maar ook het belang van een goede chemie tussen verdedigingspartners. Met Blind aan zijn zijde voelt De Ligt zich gesterkt en kan hij zijn eigen spel naar een hoger niveau tillen. Het is duidelijk dat deze twee verdedigers elkaar naar grotere hoogten stuwen en samen een onverslaanbaar duo vormen in de verdediging.