×
Home Nieuws Livescore

David Neres opent rekening Napoli met late winnende goal.

David Neres opent rekening Napoli met late winnende goal.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 08:48 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen promovendus Como heeft David Neres zijn stempel gedrukt op het succes van SSC Napoli. De Italiaanse koploper vergrootte zijn voorsprong op de achtervolgers door met 3-1 te winnen, waarbij Neres als invaller een cruciale rol speelde. De voormalige Ajacied liet zijn klasse zien door vlak voor het eindsignaal de winnende treffer te maken, waarmee hij zijn rekening bij Napoli opende met een belangrijke bijdrage.

Neres, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, liet zien waarom hij een waardevolle aanwinst is voor Napoli. Zijn doelpunt zorgde niet alleen voor de overwinning, maar gaf ook blijk van zijn vermogen om op cruciale momenten te presteren. De fans van Napoli zullen ongetwijfeld blij zijn met de impact die Neres heeft gehad in deze belangrijke wedstrijd.

Met deze overwinning verstevigt Napoli zijn positie aan de top van de Italiaanse competitie en blijft het team op koers voor het kampioenschap. De bijdrage van Neres tegen Como zal zeker bijdragen aan zijn groeiende populariteit onder de supporters en zijn reputatie als een speler die het verschil kan maken wanneer het er echt toe doet.