×
Home Nieuws Livescore

SC Cambuur wint van VVV-Venlo en steunt Henk de Jong

SC Cambuur wint van VVV-Venlo en steunt Henk de Jong
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 08:32 uur

Het SC Cambuur van trainer Henk de Jong heeft een moeizame start van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. Ondanks deze stroeve beginfase wisten de Friezen afgelopen vrijdagavond een belangrijke overwinning te behalen door met 0-1 te winnen van VVV-Venlo. Deze zege betekende een grote stap vooruit voor Cambuur, die hiermee uit de onderste regionen van de competitie wisten te klimmen.

Na het duel tegen VVV-Venlo werd duidelijk dat de spelers van Cambuur onvoorwaardelijk achter hun trainer Henk de Jong staan. De coach wordt door de selectie van Cambuur voor 'duizend procent' gesteund, wat aangeeft dat er een sterke eenheid en vertrouwen heerst binnen de ploeg. Ondanks de tegenslagen in het begin van het seizoen, lijkt de band tussen de spelers en de trainer onverwoestbaar.

De overwinning op VVV-Venlo heeft niet alleen sportief gezien een positief effect gehad op SC Cambuur, maar ook mentaal. De Friezen kunnen nu met hernieuwd vertrouwen en optimisme naar de komende wedstrijden kijken. Met de steun van de spelers en de vastberadenheid van trainer Henk de Jong lijkt Cambuur klaar om zich verder omhoog te werken in de Keuken Kampioen Divisie en te strijden voor een plek in de top van de competitie.