×
Home Nieuws Livescore

Almere City FC teleurstellend: Robinet en Haye reageren voor camera

Almere City FC teleurstellend: Robinet en Haye reageren voor camera
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 07:16 uur

Almere City FC heeft een moeizame start van het seizoen achter de rug, wat ook spelers Thomas Robinet en Thom Haye niet ontgaan is. Tijdens een interview met ESPN hebben zij gereageerd op de teleurstellende prestaties van hun team. Met slechts twee punten uit acht gespeelde wedstrijden staat de club momenteel op de zeventiende plaats in de ranglijst.

Robinet, die bekend staat om zijn doelpunten en creativiteit op het veld, gaf aan dat het team momenteel niet het niveau haalt dat zij voor ogen hebben. Hij benadrukte dat er hard gewerkt moet worden om de resultaten te verbeteren en de fans weer trots te maken. Haye, een ervaren middenvelder, sloot zich hierbij aan en benadrukte het belang van eenheid en vastberadenheid binnen de ploeg.

De supporters van Almere City FC hopen op een ommekeer in de prestaties van hun geliefde club en kijken reikhalzend uit naar de komende wedstrijden. Met de steun van Robinet, Haye en de rest van het team, is er vertrouwen dat de club zich kan herpakken en weer kan strijden om een plek in de top van de competitie.