×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez bijna naar AC Milan, onthult spits

Santiago Gimenez bijna naar AC Milan, onthult spits
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024 00:08 uur

Het had bijna zomaar kunnen gebeuren dat Santiago Gimenez zijn voetbalkunsten zou vertonen in het beroemde rood-zwarte shirt van AC Milan. De Italiaanse grootmacht toonde afgelopen zomer namelijk serieuze interesse in de spits van Feyenoord. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld door Gimenez zelf tijdens een interview met ESPN Mexico.

De transfergeruchtenmolen draaide op volle toeren toen AC Milan zijn oog liet vallen op de talentvolle speler. De gesprekken tussen de clubs waren intensief, maar uiteindelijk konden ze geen overeenstemming bereiken over de transfer van de Mexicaanse aanvaller. Het blijft dus bij een bijna-transfer voor Gimenez, die nu zijn focus behoudt bij Feyenoord.

Voor de 21-jarige spits is het een interessante ervaring geweest om in verband te worden gebracht met een club als AC Milan. Het feit dat een club van dat kaliber interesse toonde, geeft aan dat Gimenez op de radar staat van grote Europese clubs. Voor nu blijft hij echter trouw aan Feyenoord en zal hij zijn best blijven doen om zijn talent verder te ontwikkelen in de Eredivisie.