×
Home Nieuws Livescore

FC Den Bosch wint eerste periodetitel sinds 2018 in Eerste Divisie.

FC Den Bosch wint eerste periodetitel sinds 2018 in Eerste Divisie.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 22:24 uur

FC Den Bosch heeft vrijdagavond de eerste periodetitel sinds 2018 veiliggesteld in een spannende strijd met Helmond Sport, Excelsior en De Graafschap. De Brabantse club wist uiteindelijk de concurrentie achter zich te laten en mag zich nu opmaken voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het is een belangrijke mijlpaal voor FC Den Bosch, die hiermee een grote stap zet richting een mogelijke terugkeer op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Met een sterke reeks wedstrijden wist FC Den Bosch zich bovenaan de ranglijst te nestelen en de periodetitel binnen te slepen. De spelers en de staf kunnen trots zijn op deze prestatie, die hen een goede uitgangspositie geeft voor de rest van het seizoen. De supporters van de club zullen ongetwijfeld in extase zijn na deze overwinning en kijken reikhalzend uit naar de play-offs waarin FC Den Bosch zal strijden om promotie.

De weg naar de Eredivisie is nog lang en zwaar, maar met de eerste periodetitel op zak heeft FC Den Bosch een belangrijke stap gezet. De club zal nu hard blijven werken om de goede vorm vast te houden en zich optimaal voor te bereiden op de play-offs. De komende maanden beloven spannend te worden voor FC Den Bosch en haar fans, die hopen op een succesvolle afloop en een terugkeer naar het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.