×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit: "Zirkzee beter voor AC Milan gekozen"

Ruud Gullit:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 22:08 uur

Voormalig topvoetballer Ruud Gullit heeft zijn mening gegeven over de keuze van Joshua Zirkzee om afgelopen zomer niet in te gaan op het aanbod van Manchester United. Gullit is van mening dat de jonge Nederlandse spits beter voor AC Milan had kunnen kiezen. In een interview met La Gazzetta dello Sport uitte Gullit zijn twijfels over Zirkzee's beslissing en benadrukte hij dat de Serie A-club een betere optie voor hem zou zijn geweest.

Gullit, die zelf een succesvolle carrière heeft gehad bij clubs als AC Milan en Chelsea, gelooft dat Zirkzee zich beter had kunnen ontwikkelen bij de Italiaanse grootmacht. De voormalige Oranje-international benadrukte het belang van de juiste clubkeuze voor een jonge speler als Zirkzee en stelde dat AC Milan hem de kans had kunnen bieden om op hoog niveau te spelen en te groeien als voetballer.

De opmerkingen van Gullit zullen ongetwijfeld voor discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Zirkzee, die momenteel bij Bayern München speelt, zal nu mogelijk nadenken over zijn toekomstige carrièrepad en welke club het beste bij zijn ambities en ontwikkeling past. Het is afwachten of de jonge spits de woorden van Gullit ter harte zal nemen en eventueel een overstap naar AC Milan in overweging zal nemen.