×
Home Nieuws Livescore

Excelsior loopt periodetitel mis na nederlaag tegen Roda.

Excelsior loopt periodetitel mis na nederlaag tegen Roda.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 21:32 uur

Excelsior staat op het punt om de eerste periodetitel aan hun neus voorbij te zien gaan na een teleurstellende wedstrijd tegen Roda JC. De Rotterdammers begonnen vol goede moed aan het uitduel, maar kregen al snel een flinke tegenslag te verwerken. In de eerste helft incasseerden ze maar liefst twee doelpunten, waardoor hun kansen op het winnen van de periodetitel aanzienlijk slinken.

De supporters van Excelsior hadden gehoopt op een overwinning in deze cruciale wedstrijd, maar het lijkt erop dat de ploeg het moeilijk zal krijgen om de achterstand goed te maken. De spelers zullen in de tweede helft alles op alles moeten zetten om nog een resultaat te behalen en zo hun dromen van de periodetitel levend te houden.

Trainer van Excelsior, Mark Schmidt, zal zijn team ongetwijfeld motiveren om terug te vechten en niet zomaar op te geven. De druk ligt nu volledig bij de Rotterdammers om te laten zien wat ze waard zijn en alsnog een positief resultaat uit het vuur te slepen. Het belooft een spannende tweede helft te worden waarin Excelsior alles op alles zal moeten zetten om de periodetitel binnen handbereik te houden.