×
Home Nieuws Livescore

Justin Kluivert jaagt op WK 2026 selectie met Bournemouth.

Justin Kluivert jaagt op WK 2026 selectie met Bournemouth.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 20:48 uur

Justin Kluivert heeft zijn zinnen gezet op een groots doel: deelname aan het WK van 2026, dat zal plaatsvinden in Mexico, Canada en de Verenigde Staten. De talentvolle aanvaller van Bournemouth is goed op weg om zijn droom te verwezenlijken, aangezien hij is opgenomen in de 23-koppige selectie die bondscoach Ronald Koeman afgelopen vrijdag heeft bekendgemaakt.

Met zijn vastberadenheid en talent heeft Kluivert bewezen een waardevolle toevoeging te zijn aan het nationale team. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een geduchte speler voor elke tegenstander. De jonge speler heeft hard gewerkt om zijn plek in de selectie te verdienen en zal er alles aan doen om zich te bewijzen op het hoogste internationale podium.

Het feit dat Kluivert deel uitmaakt van de selectie is een beloning voor zijn harde werk en toewijding aan zijn sport. Zijn ambitie om deel te nemen aan het WK van 2026 getuigt van zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Met de steun van bondscoach Koeman en zijn medespelers zal Kluivert er alles aan doen om zijn beste spel te laten zien en Nederland te vertegenwoordigen op het wereldtoneel.