×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft niet onder de indruk van In-Beom Hwang

Wim Kieft niet onder de indruk van In-Beom Hwang
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 20:16 uur

Voormalig Feyenoord-spits Wim Kieft blijft vooralsnog terughoudend als het aankomt op zijn mening over de nieuwe aanwinst In-Beom Hwang. Ondanks dat de Zuid-Koreaan na zijn eerste optredens lof ontving van veel Feyenoord-supporters, is Kieft nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de zomeraanwinst. De middenvelder kreeg aanvankelijk complimenten voor zijn spel, maar Kieft lijkt niet mee te gaan in het enthousiasme dat heerst rondom Hwang.

Kieft, die bekend staat om zijn scherpe analyses, heeft tot nu toe nog geen reden gezien om zich aan te sluiten bij de lovende woorden die over Hwang worden uitgesproken. De oud-voetballer, die regelmatig zijn visie deelt als analist, blijft kritisch en wacht wellicht op meer overtuigende prestaties van de Zuid-Koreaan voordat hij zijn oordeel velt.

De meningen over Hwang lijken dus verdeeld binnen de Feyenoord-gemeenschap, waarbij de supporters en Kieft verschillende perspectieven hebben op de nieuwkomer. Het is interessant om te zien hoe de ontwikkeling van Hwang zich zal voortzetten en of hij uiteindelijk ook Kieft kan overtuigen van zijn kwaliteiten op het veld. Voor nu blijft het een kwestie van afwachten en zien hoe de situatie zich verder ontvouwt bij de Rotterdamse club.