×
Home Nieuws Livescore

Manchester United beleidsbepalers bespreken Ten Hag-situatie na slechte resultaten.

Manchester United beleidsbepalers bespreken Ten Hag-situatie na slechte resultaten.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 20:08 uur

Manchester United staat op het punt om belangrijke beslissingen te nemen na een reeks teleurstellende resultaten onder leiding van manager Erik ten Hag. Na de recente nederlaag tegen Aston Villa, hebben diverse beleidsbepalers van de club besloten om binnen 48 uur bijeen te komen om de situatie te bespreken. Volgens The Athletic zal deze cruciale vergadering plaatsvinden, waarbij de toekomst van de Nederlandse coach ter discussie staat.

Ten Hag, die eerder succesvol was bij Ajax, heeft het moeilijk gehad bij Manchester United vanwege de aanhoudende slechte prestaties van het team. De druk op de manager is toegenomen na een reeks tegenvallende resultaten, waardoor zijn positie in het geding is gekomen. De clubleiding is zich bewust van de onrust onder de supporters en de media, en wil snel handelen om de situatie aan te pakken.

De vergadering die gepland staat, zal naar verwachting diepgaande discussies opleveren over de toekomst van Ten Hag bij de club. Er wordt gespeculeerd dat er mogelijk een besluit genomen zal worden over het al dan niet handhaven van de Nederlandse coach. De fans van Manchester United wachten in spanning af op het nieuws dat voortkomt uit deze belangrijke bijeenkomst, die de koers van de club voor de komende periode kan bepalen.