×
Home Nieuws Livescore

Jim Ratcliffe prijst Ten Hag ondanks kritiek: toekomst onzeker.

Jim Ratcliffe prijst Ten Hag ondanks kritiek: toekomst onzeker.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 18:16 uur

De Britse miljardair Jim Ratcliffe heeft onlangs zijn mening gegeven over de groeiende kritiek op de Nederlandse trainer Erik ten Hag. Ratcliffe, die aandeelhouder is van Manchester United, heeft laten weten dat hij Ten Hag een uitstekende coach vindt. Hij prijst de kwaliteiten van de Nederlander, maar benadrukt tegelijkertijd dat hij niet de persoon is die beslissingen neemt over diens toekomst bij de club.

Ratcliffe, die bekend staat om zijn betrokkenheid bij sport en investeringen, heeft aangegeven dat hij veel vertrouwen heeft in Ten Hag als trainer. Hij waardeert de prestaties en het werk van de coach, maar benadrukt dat de uiteindelijke beslissingen over het lot van Ten Hag niet bij hem liggen. De aandeelhouder erkent de kritiek die momenteel heerst rondom de trainer, maar benadrukt dat het bestuur van de club verantwoordelijk is voor dergelijke beslissingen.

Met de recente speculaties en discussies over de positie van Erik ten Hag als hoofdtrainer van Manchester United, blijft Jim Ratcliffe een positieve kijk behouden op de Nederlander. Hij gelooft in de capaciteiten van Ten Hag en zijn vermogen om het team te leiden. Echter, Ratcliffe benadrukt dat de uiteindelijke beslissingen over het lot van de trainer in handen liggen van het bestuur van de club. De steun van de aandeelhouder kan een bron van geruststelling zijn voor Ten Hag te midden van de toenemende druk en kritiek.