×
Home Nieuws Livescore

Fenerbahçe laat kleedkamer De Grolsch Veste in puin achter

Fenerbahçe laat kleedkamer De Grolsch Veste in puin achter
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 17:56 uur

Na het Europa League-duel tussen FC Twente en Fenerbahçe in De Grolsch Veste zijn opmerkelijke beelden opgedoken van de staat waarin de kleedkamer van de Turkse club werd achtergelaten. Terwijl Japan tijdens het WK van 2022 lof oogstte voor het brandschoon achterlaten van de kleedkamers, laat Fenerbahçe een heel ander beeld zien. De beelden tonen een rommelige en onverzorgde kleedkamer, met kledingstukken en afval verspreid over de vloer.

De actie van Fenerbahçe heeft tot verontwaardiging geleid bij zowel de club als de fans van FC Twente. Het nalaten van een nette kleedkamer getuigt niet van respect voor de gastheer en de faciliteiten die ter beschikking zijn gesteld. FC Twente heeft nog niet gereageerd op het incident, maar het is duidelijk dat de beelden voor de nodige ophef zorgen binnen de voetbalwereld.

Het is niet de eerste keer dat Fenerbahçe in opspraak raakt vanwege ongepast gedrag. De club staat bekend om zijn gepassioneerde supporters, maar dit soort incidenten werpen een schaduw over de sportieve prestaties. Het is te hopen dat Fenerbahçe zijn verantwoordelijkheid neemt en zich in de toekomst respectvoller zal gedragen, zowel op als naast het veld.