×
Home Nieuws Livescore

Timber niet in Oranje, mogelijk wel in Arsenal-team

Timber niet in Oranje, mogelijk wel in Arsenal-team
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 17:16 uur

In een opmerkelijke wending is Jurriën Timber niet opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands Elftal, maar Arsenal-manager Mikel Arteta sluit niet uit dat de verdediger komend weekend gewoon in actie zal komen voor de Engelse club. De afwezigheid van Timber in de Oranje-selectie werd niet toegelicht door bondscoach Ronald Koeman, maar het lijkt erop dat zijn goede fysieke conditie doorslaggevend was.

De 19-jarige Timber, die de afgelopen tijd indruk maakte bij Ajax, zal dus niet te bewonderen zijn in het Oranje-shirt tijdens de aankomende interlandperiode. Desondanks lijkt de jonge verdediger wel op de radar te staan van Arteta, die hem mogelijk een kans wil geven in het eerste elftal van Arsenal. Dit zou een grote stap betekenen voor Timber, die zijn talent en potentieel al heeft laten zien op nationaal niveau.

Hoewel de reden voor de afwezigheid van Timber bij Oranje niet is bekendgemaakt, blijft het een opvallende keuze gezien zijn recente prestaties en fitheid. Het is nu afwachten of de verdediger daadwerkelijk zijn debuut zal maken voor Arsenal in het aankomende weekend, wat een interessante ontwikkeling zou zijn in zijn nog prille carrière.