×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: Timber mogelijk snel weg bij Feyenoord

Van Hanegem: Timber mogelijk snel weg bij Feyenoord
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 16:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn visie gedeeld over de toekomst van Quinten Timber bij Feyenoord. De legendarische Kromme is van mening dat de aanvoerder van de Rotterdammers op dit moment in topvorm verkeert en steeds beter presteert. Echter, Van Hanegem speculeert ook over een mogelijke wending in het verhaal, waarbij Timber wellicht niet lang meer voor Feyenoord zal spelen.

Met zijn kenmerkende scherpzinnigheid oppert Van Hanegem dat het niet uitgesloten is dat Timber binnenkort besluit om zijn verblijf bij de club te verlengen. "Het kan ook weleens zo zijn dat hij het straks zo naar zijn zin heeft en zegt: ik blijf nog een jaar," aldus de voormalige sterspeler. Deze suggestie werpt een interessante vraag op over de toekomstplannen van de talentvolle middenvelder en houdt de supporters van Feyenoord in spanning.

De opmerkingen van Willem van Hanegem hebben de speculaties rondom Quinten Timber's toekomst aangewakkerd en voegen een extra dimensie toe aan de lopende discussies binnen de voetbalwereld. Met zijn scherpe inzichten en jarenlange ervaring blijft Van Hanegem een autoriteit in het Nederlandse voetbal, en zijn voorspellingen worden dan ook met grote interesse gevolgd door fans en kenners. Het is nu afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Timber daadwerkelijk een beslissing zal nemen over zijn toekomst bij Feyenoord.