×
Home Nieuws Livescore

FC Twente en Sem Steijn onderhandelen over langdurig contract

FC Twente en Sem Steijn onderhandelen over langdurig contract
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 16:24 uur

FC Twente en Sem Steijn, de 22-jarige middenvelder, zijn momenteel druk in gesprek over de mogelijkheid van een nieuw en langdurig contract. Dit nieuws werd onthuld door Steijn zelf in een interview met ESPN. De jonge talentvolle speler heeft de aandacht getrokken van de clubleiding van FC Twente door zijn sterke prestaties op het veld en zijn groeiende potentieel.

Steijn, die al enige tijd deel uitmaakt van de selectie van FC Twente, heeft laten weten dat hij graag zijn toekomst aan de club wil verbinden. De gesprekken over een contractverlenging bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium en beide partijen lijken optimistisch over de uitkomst. Het is duidelijk dat FC Twente veel vertrouwen heeft in de kwaliteiten van Steijn en hem graag langer aan zich wil binden.

De middenvelder zelf is ook enthousiast over de mogelijkheid om zijn verblijf bij FC Twente te verlengen. Hij ziet de club als de ideale plek om zich verder te ontwikkelen en zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Met zijn talent en ambitie hoopt Steijn een belangrijke rol te kunnen spelen in de toekomstplannen van FC Twente en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de club.