×
Home Nieuws Livescore

Bosz vol lof over PSV's Nagalo: debuut nabij.

Bosz vol lof over PSV's Nagalo: debuut nabij.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 16:08 uur

Trainer Peter Bosz van PSV is vol lof over de nieuwste aanwinst van de club, Adama Nagalo. De verdediger, die onlangs overkwam van FC Nordsjaelland, heeft Bosz enthousiast gemaakt met zijn kwaliteiten en potentieel. Bosz kijkt ernaar uit om Nagalo zo snel mogelijk in actie te zien op het Eredivisie-veld.

Nagalo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende spel en zijn vermogen om de opbouw van achteruit te verzorgen, lijkt een veelbelovende toevoeging te zijn aan het PSV-team. Bosz is ervan overtuigd dat de nieuweling een belangrijke rol kan spelen in het versterken van de defensie van de club en het behalen van sportieve successen.

Met de komst van Nagalo hoopt Bosz de concurrentie binnen de selectie te vergroten en de spelers te motiveren om op hun best te presteren. De trainer is vastbesloten om het maximale potentieel van Nagalo te benutten en hem te helpen zich verder te ontwikkelen als speler. PSV-fans kunnen zich verheugen op de debuutwedstrijden van Nagalo en zijn impact op het team in de komende Eredivisie-wedstrijden.