×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag onverschrokken: geen ontslagdreiging bij Manchester United

Ten Hag onverschrokken: geen ontslagdreiging bij Manchester United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 15:48 uur

Trainer Erik ten Hag heeft de geruchten over een mogelijk ontslag bij Manchester United naar het rijk der fabelen verwezen. De Nederlandse coach laat weten dat hij zich niet laat afleiden door de speculaties en dat er volgens hem geen sprake is van toenemende druk. Ten Hag, die momenteel aan het roer staat bij Ajax, blijft gefocust op zijn werk in Amsterdam en heeft geen plannen om voortijdig te vertrekken.

De 51-jarige trainer wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Engelse topclub. Echter, volgens Ten Hag is er geen concrete aanbieding van Manchester United geweest en is hij niet actief bezig met een eventuele transfer. De coach benadrukt dat hij zich volledig richt op het behalen van successen met Ajax en dat hij zijn contract bij de club respecteert.

Ondanks de aanhoudende speculaties blijft Erik ten Hag dus vastberaden om zijn werk bij Ajax voort te zetten. De coach geniet nog altijd het vertrouwen van de directie en de spelersgroep en is vastbesloten om zijn doelen met de club te verwezenlijken. Voorlopig lijkt een overstap naar Manchester United dus niet aan de orde en kunnen de fans van Ajax opgelucht ademhalen.