×
Home Nieuws Livescore

Bart Nieuwkoop en Calvin Stengs niet in actie Feyenoord.

Bart Nieuwkoop en Calvin Stengs niet in actie Feyenoord.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 15:16 uur

Feyenoord zal het zondag in de wedstrijd tegen FC Twente moeten stellen zonder Bart Nieuwkoop en Calvin Stengs. Trainer Brian Priske heeft bevestigd dat de twee spelers nog niet in actie zullen komen. Desondanks kan de Rotterdamse club wel rekenen op de inzet van 'vechter' Dávid Hancko. De verdediger, die tijdens het duel tegen Girona FC afgelopen woensdag tot het uiterste ging en helemaal leeg was, is volgens Priske wel gewoon beschikbaar voor de confrontatie met FC Twente.

Nieuwkoop en Stengs zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze hun debuut kunnen maken voor Feyenoord. De afwezigheid van de twee spelers biedt mogelijk kansen voor andere spelers om zich te laten zien en zich te bewijzen in het team van Priske. Met Hancko als beschikbare kracht in de verdediging kan Feyenoord toch rekenen op de nodige ervaring en strijdlust in de achterhoede.

De wedstrijd tegen FC Twente belooft een spannende strijd te worden, waarin Feyenoord op zoek zal gaan naar de volle drie punten. Met Hancko als 'vechter' die bereid is om alles te geven voor zijn team, hoopt Priske zijn spelers te inspireren en te motiveren om tot een goed resultaat te komen. De afwezigheid van Nieuwkoop en Stengs zal ongetwijfeld een aderlating zijn, maar biedt tegelijkertijd ook nieuwe mogelijkheden voor andere spelers om zich te bewijzen op het veld.