×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske rustig over vorm Japanse spits Ueda.

Feyenoord-trainer Priske rustig over vorm Japanse spits Ueda.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 15:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske blijft rustig onder de recente vormdip van Ayase Ueda. De Japanse spits, die midweeks tegen Girona FC een strafschop miste en niet zijn beste wedstrijd speelde, kan rekenen op de steun van zijn coach. Priske benadrukt dat dit soort momenten erbij horen in het voetbal en dat Ueda de mentale veerkracht heeft om hiermee om te gaan.

Ondanks de gemiste penalty en wat ongelukkige acties tijdens de wedstrijd, blijft Priske vertrouwen houden in de kwaliteiten van Ueda. De trainer ziet de Japanse aanvaller als een belangrijke speler binnen het team en gelooft dat hij snel zijn vorm weer zal hervinden. Priske benadrukt het belang van vertrouwen geven aan spelers in zulke situaties en is ervan overtuigd dat Ueda hier sterker uit zal komen.

Ayase Ueda zelf is vastberaden om zijn vorm snel weer op te pakken en zijn team te helpen bij het behalen van goede resultaten. De spits erkent dat het missen van een strafschop en wat mindere momenten in de wedstrijd frustrerend zijn, maar hij ziet dit als een kans om te leren en te groeien als speler. Ueda is vastbesloten om hard te blijven werken en te laten zien wat hij kan betekenen voor Feyenoord in de komende wedstrijden.