×
Home Nieuws Livescore

Twijfel over kwaliteiten Christian Rasmussen na gelijkspel Ajax

Twijfel over kwaliteiten Christian Rasmussen na gelijkspel Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 14:40 uur

Na de wedstrijd tussen Slavia Praag en Ajax (1-1) blijven Kenneth Perez en Kees Kwakman kritisch over de prestaties van Christian Rasmussen. De 21-jarige buitenspeler slaagde er niet in om het duo te overtuigen van zijn specifieke kwaliteiten. Perez en Kwakman uitten hun twijfels over Rasmussen's spel en vragen zich af wat hij precies toevoegt aan het team.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Rasmussen nog niet kunnen laten zien wat hij echt in huis heeft volgens de voetbalanalisten. Zijn optreden tegen Slavia Praag was niet overtuigend genoeg om Perez en Kwakman te imponeren. De vraag blijft hangen of Rasmussen in staat is om zijn potentieel waar te maken en een vaste waarde te worden in het team van Ajax.

Met nog veel te bewijzen zal Rasmussen de komende wedstrijden de kans krijgen om zijn critici het tegendeel te bewijzen. Het is aan hem om zijn kwaliteiten te tonen en zijn stempel te drukken op het spel van Ajax. Perez en Kwakman zullen ongetwijfeld met argusogen blijven volgen hoe de jonge buitenspeler zich verder ontwikkelt en of hij alsnog hun twijfels kan wegnemen.