×
Home Nieuws Livescore

Reiziger onthult selectie voor duels met Mexico en Zweden

Reiziger onthult selectie voor duels met Mexico en Zweden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 14:32 uur

Voormalig Nederlands international Michael Reiziger heeft vandaag de namen onthuld van de spelers die deel zullen uitmaken van de definitieve selectie voor de aankomende oefenwedstrijd tegen Mexico en het cruciale EK-kwalificatieduel tegen Zweden. Een opvallende toevoeging aan het team is het debuut van Kian Fitz-Jim en Thom van Bergen bij Jong Oranje, wat voor beide jonge talenten een mijlpaal in hun carrière betekent.

Reiziger, die zelf een succesvolle loopbaan als voetballer heeft gehad, staat bekend om zijn scherpe oog voor talent en zijn vermogen om jonge spelers te laten groeien en bloeien in het internationale voetbal. Met de selectie van Fitz-Jim en Van Bergen geeft hij blijk van vertrouwen in de toekomst van het Nederlandse voetbal en laat hij zien dat hij gelooft in de potentie van deze twee veelbelovende spelers.

De oefenwedstrijd tegen Mexico en het EK-kwalificatieduel met Zweden beloven spannende en uitdagende confrontaties te worden voor Jong Oranje, dat onder leiding van Reiziger streeft naar succes en groei. Met een mix van ervaren krachten en jonge talenten hoopt het team te kunnen verrassen en zich te laten gelden op het internationale toneel. De debuutwedstrijden van Fitz-Jim en Van Bergen zullen ongetwijfeld een extra dosis spanning en emotie toevoegen aan deze belangrijke duels.