×
Home Nieuws Livescore

Engelse voetbalbond schorst Osmajić 8 wedstrijden na bijtincident

Engelse voetbalbond schorst Osmajić 8 wedstrijden na bijtincident
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 14:24 uur

De Engelse voetbalwereld staat op zijn kop nadat de Engelse voetbalbond een zware straf heeft opgelegd aan Milutin Osmajić. De Montenegrijnse aanvaller is maar liefst voor acht wedstrijden geschorst vanwege een schokkend incident tijdens de derby tussen Preston North End en Blackburn Rovers, die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Tijdens een verhit opstootje beet Osmajić zijn tegenstander in de nek, wat tot grote verontwaardiging en verontwaardiging leidde bij zowel spelers als fans.

De beelden van het bijtincident gingen al snel viraal op sociale media en zorgden voor een golf van verontwaardiging binnen de voetbalgemeenschap. De Engelse voetbalbond greep dan ook snel in en besloot tot een strenge straf voor Osmajić, die nu acht wedstrijden aan de zijlijn zal moeten toekijken. De speler zelf heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag en heeft beloofd om zich te laten behandelen voor zijn agressieproblemen.

De schorsing van Osmajić zal een grote impact hebben op zowel zijn club als op het verloop van het seizoen. Preston North End zal het moeten stellen zonder hun aanvaller tijdens een cruciale periode van de competitie, terwijl de speler zelf hard zal moeten werken om het vertrouwen van zijn teamgenoten en fans terug te winnen. Het incident dient ook als een waarschuwing voor andere spelers om zich te allen tijde te gedragen en respect te tonen voor hun medespelers en tegenstanders op het veld.