×
Home Nieuws Livescore

Mourinho prijst FC Twente en Tadic na gelijkspel

Mourinho prijst FC Twente en Tadic na gelijkspel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 13:48 uur

In een recent interview heeft José Mourinho zijn bewondering uitgesproken voor het spel van FC Twente tijdens hun gelijkspel tegen Fenerbahçe (1-1). De Portugese toptrainer is van mening dat Twente meer lof verdient dan ze momenteel ontvangen. Mourinho was vooral onder de indruk van de vastberadenheid en tactische discipline van de ploeg uit Enschede.

Daarnaast liet Mourinho weten dat hij erg gecharmeerd is van voormalig Twente-speler Dusan Tadic. De Servische aanvaller, die nu bij Ajax speelt, heeft volgens Mourinho een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt sinds zijn tijd bij Twente. Mourinho prees Tadic om zijn technische vaardigheden, intelligentie op het veld en zijn vermogen om belangrijke doelpunten te maken.

De lovende woorden van Mourinho zullen ongetwijfeld als een opsteker worden gezien door zowel FC Twente als Dusan Tadic zelf. Het is een erkenning van hun harde werk en toewijding op het veld. Mourinho's lof kan Twente en Tadic motiveren om nog betere prestaties neer te zetten in de toekomst en hun ambities op nationaal en internationaal niveau waar te maken.