×
Home Nieuws Livescore

Matthijs de Ligt verwerkt kritiek na teleurstellende interlandoptredens.

Matthijs de Ligt verwerkt kritiek na teleurstellende interlandoptredens.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 13:32 uur

Na een teleurstellende interlandperiode waarin hij kritiek ontving, heeft Matthijs de Ligt aangegeven dat hij deze negatieve feedback heeft verwerkt. De 25-jarige verdediger van Manchester United kon tijdens de wedstrijden tegen zowel Bosnië & Herzegovina als Duitsland niet overtuigen en kreeg daarvoor de nodige kritiek te verduren.

De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, erkent dat zijn prestaties tijdens de interlandperiode ondermaats waren. Echter, de Nederlandse international is vastbesloten om zich te herpakken en zijn vorm te hervinden. Hij heeft aangegeven dat hij de kritiek als motivatie ziet om zichzelf te verbeteren en sterker terug te komen.

De verdediger, die eerder furore maakte bij Ajax voordat hij de overstap maakte naar Manchester United, staat bekend om zijn professionaliteit en toewijding. De Ligt is vastbesloten om zijn beste vorm weer te laten zien en zijn team te helpen in de strijd om de titels. Met zijn ervaring en talent is hij een belangrijke speler voor zowel zijn club als het Nederlands elftal, en hij zal er alles aan doen om zijn kritieken te overwinnen en zijn beste niveau te bereiken.