×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez: Ajax maakt progressie onder Francesco Farioli

Kenneth Perez: Ajax maakt progressie onder Francesco Farioli
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 13:24 uur

Voormalig Ajax-speler en analist Kenneth Perez heeft opgemerkt dat Ajax onder leiding van Francesco Farioli aanzienlijke vooruitgang boekt. Perez benadrukt dat de Amsterdammers, volgens hem, de wedstrijd tegen Slavia Praag vorig jaar hoogstwaarschijnlijk zouden hebben verloren. De Italiaanse coach lijkt dus een positieve invloed te hebben op het team, wat resulteert in betere prestaties en resultaten.

Perez, die regelmatig zijn analyses deelt op televisie en in de media, is van mening dat de tactische aanpak van Farioli een verschil maakt voor Ajax. De ploeg lijkt onder de nieuwe coach meer georganiseerd en zelfverzekerd te spelen, wat resulteerde in een gelijkspel tegen Slavia Praag. Deze verbeterde mentaliteit en speelstijl zijn volgens Perez cruciaal voor het succes van Ajax in zowel nationale als internationale competities.

De voormalige Deense international is optimistisch over de toekomst van Ajax onder Francesco Farioli en gelooft dat de club met de juiste begeleiding en strategieën nog meer successen kan behalen. Met Farioli aan het roer lijkt Ajax op de goede weg te zijn om hun ambities waar te maken en hun positie als een van de topclubs in Europa te versterken.