×
Home Nieuws Livescore

Jamal Musiala mist Nations League duels door heupblessure.

Jamal Musiala mist Nations League duels door heupblessure.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2024 13:16 uur

Jamal Musiala zal de komende wedstrijden van Die Mannschaft in de Nations League moeten missen vanwege een vervelende heupblessure. De jonge sterspeler van Bayern München is niet opgenomen in de selectie voor de duels tegen Bosnië en Herzegovina en Nederland. Zowel zijn club als de Duitse nationale bond hebben dit nieuws bevestigd via hun online kanalen.

De afwezigheid van Musiala is een tegenvaller voor zowel Bayern München als het Duitse nationale team. De 18-jarige middenvelder heeft zich de afgelopen tijd onderscheiden met zijn uitstekende spel en doelpunten. Zijn creativiteit en technische vaardigheden zullen gemist worden tijdens de belangrijke wedstrijden in de Nations League.

Musiala's heupblessure komt op een ongelukkig moment, aangezien Die Mannschaft strijdt om een plek in de finaleronde van de Nations League. De Duitse bondscoach zal nu op zoek moeten naar alternatieven om het gemis van de getalenteerde speler op te vangen. Fans hopen dat Musiala snel zal herstellen en weer op het veld zal schitteren met zijn indrukwekkende spel.